Toimivan avioliiton rakentaminen – Kalajoen kristillisellä opistolla

29-31.3.2019

Perinteistä käsitystä perheestä ja kodista arvostellaan yhä enemmän, ja miehen ja vaimon suhde on haasteellisempi kuin koskaan aiemmin. Jopa jotkut kristitytkin ihmettelevät, onko avioliitosta enemmän vaivaa kuin hyötyä.

Näin ei kuitenkaan tarvitse olla. Jumalan tarkoittama avioliitto tekee meistä kokonaisia ja tuo elämäämme ilon ja uudenlaisen tarkoituksen. Tutkimme tässä opintosarjassa Jumalan suunnittelemaa avioliittoa tyydytystä tuovana, antoisana suhteena. Löydämme raamatullisen viisauden, jonka avulla voimme pyrkiä sopusointuun vaikeilla elämänalueilla, kuten kummankin puolison roolin kunnioittamisessa, viestinnässä ja raha-asioissa. Mutta ennen kaikkea löydämme kestävän rakkauden rakentamiseen tarvittavat periaatteet.

Koulutusviikonloppu sopii kaiken ikäisille aviopareille ja myös henkilöille, jotka haluaisivat jatkossa toimia ryhmänvetäjinä vastaavan tyyppisissä koulutuksissa.

KOULUTTAJAT MINNA JA VELI-PEKKA JOKI-ERKKILÄ ”Avioliittomme oli aikaisemmin todella vaikea. Vaikka yritimme korjata sitä omin voimin, asiat menivät vain huonompaan suuntaan. Tuntui kuin olisimme umpikujassa. Tultuamme uskoon v. 2011 opimme Raamatusta ymmärtämään Jumalan suunnitelman avioliitolle. Saimme myös kokea Jumalan Sanan muuttavan voiman elämässämme. Tänä päivänä parisuhteemme on parempi kuin koskaan aikaisemmin. Tiedämme omakohtaisesti mitä Jumala voi Sanansa kautta tehdä ihmisen elämässä. Haluammekin auttaa myös muita pariskuntia löytämään Jumalan rakkauden, viisauden ja voiman avioliiton perustaksi. Tämän kaiken perustana on Jumalan Sanan muuttumaton totuus.”

Minna ja Veli-Pekka Joki-Erkkilä ovat koulutukseltaan erikoislääkäreitä. Lisäksi he toimivat opettajina ja koordinaattoreina Precept (precept.fi ) raamatunkoulutusjärjestössä.

Kurssi järjestetään yhteistyössä Kalajoen kristillisen opiston (kkro.fi) kanssa

http://kkro.fi/kurssit/toimivan-avioliiton-rakentaminen/

Ohjelma

PERJANTAI 29.3.
17.00 Päivällinen
18.00 Avioliiton tarkoitus
20.00 Iltapala

LAUANTAI 30.3.
8.00–9.00 Aamupala
9.00 Miehen rooli
11.30 Lounas
12.30 Naisen rooli
14.00 Päiväkahvi/tee
14.30 Kommunikointi
17.00 Päivällinen
18.00 Rakkaus
20.00 Iltapala ja saunat

SUNNUNTAI 31.3.
8.00–9.00 Aamupala
9.00 Rahan käyttö
11.30 Lounas ja kahvi

HINNAT:
Täysihoito (sis. majoituksen, ohjelmaan merkityt ruokailut ja kurssimateriaalin) 120 €. Hinta ilman majoitusta (ohjelmaan merkityt ruokailut ja kurssimateriaali) 60 € Vähävaraiset voivat hakea avustusta kurssimaksuihin. Hakulomakkeen saa Kalajoen Kristillisen Opiston toimistosta tai verkkosivuilta.

ILMOITTAUTUMISET:
Ilmoittautumiset KKRO:n toimistoon 15.3.2019 mennessä: sähköposti toimisto@kkro.fi, puhelin 08 4639 200

Liity meihin sosiaalisessa mediassa