Precept raamattukoulu: Mistä tiedät, että Jumala on Isäsi?

alkaen 10.9.19 ti & klo 18.30-20.30

”Mistä tiedät, että Jumala on Isäsi?” 

MIKÄ: Avoin raamattukoulu
KENELLE: Kaikille, joita kiinnostaa sukeltaa Raamatun ihmeelliseen maailmaan.
MILLOIN: Joka tiistai 10.9.-15.10.2019 klo 18.30-20.30
MISSÄ: Toivon portti -seurakunta, Siltakatu 4 A 1, 33100 Tampere
MISTÄ aiheesta: Mistä tiedät, että Jumala on Isäsi? 1. Johanneksen kirjeeseen perustuva opetus.
ILMOITTAUTUMINENhttps://www.facebook.com/events/361025061466484/

Tässä on kyse kuuden viikon maksuttomasta raamatturyhmästä, joka kokoontuu Armonkalliolla Toivon portti -seurakunnan kirkolla.

”Kun ihmiset miettivät matkansa päätä, monet toivovat löytävänsä sijan taivaasta, kun taas toiset olettavat, että heidän taivaspaikkansa on varma. – Tulevaisuutta koskevien arvailujen ja olettamuksien sijaan voit löytää 1. Johanneksen kirjeestä selvän vastauksen asemastasi Jumalan edessä. Opit, kuinka henkilön elämäntyyli heijastaa sitä, kenelle he kuuluvat – joko Jumalalle tai perkeleelle. Tulet tietämään tarkasti, mitä tarkoittaa vaeltaa valkeudessa pimeyden sijasta.”

Tämä valaiseva opetus johtaa sinut varmuuteen, rauhaan ja iloon, koska tiedät varmasti, että Jumala on Isäsi ja taivas kotisi.

Raamatturyhmään osallistuminen on ilmaista. Kurssikirjasta Kay Arthur, David & B.J. Lawson: ”Mistä tiedät, että Jumala on Isäsi” peritään paikan päältä ostettuna omakustannushinta 5 €. Ota lisäksi mukaasi muistiinpanovälineet ja muutama puuvärikynä 🙂

Jos tarkoituksesi on tulla paikan päälle ryhmämme kokoontumisiin, niin ILMOITTAUDU tampere@uusitoivo.fi, jotta tiedän varata sinullekin kurssikirjasen!

Jos et pääse paikan päälle, voit osallistua raamatturyhmään Toivon Portti seurakunnan fb-sivujen livelähetyksen kautta. Kurssikirjan voit tilata itsellesi suoraan kotiin postitettuna netin kautta osoitteesta https://precept.fi/kauppa/mista-tiedat-etta-jumala-on-isasi/. Tällöin hinta on 10 euroa, sis. postituksen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tervetuloa mukaan oppimaan ja rakentumaan!

Liity meihin sosiaalisessa mediassa