Aidossa suhteessa Jumalaan

Alkaen 14.1.2020 klo 18.30 tiistaisin x6

”Aidossa suhteessa Jumalaan”

MIKÄ: Avoin Raamattukoulu. Opetus perustuu ns. induktiiviseen Raamatun tutkimismenetelmään https://precept.fi/induktiivinen-raamatun-tutkimismenetelma/ 
KENELLE: Kaikille jotka haluavat ymmärtää syvemmin ihmisen ja Jumalan välistä suhdetta, sekä oppia tuntemaan Raamattua. Opetus sopii sekä alkuvaiheessa oleville, että myös pidemmällä oleville. Opetus antaa myös valmiuksia toimia oman raamatturyhmän vetäjänä.
MILLOIN: 14.1.-18.2.2020, tiistaisin klo 18.30
MISSÄ: Toivon Portti -seurakunta, Siltakatu 4 A 1, Tampere
MISTÄ aiheesta: ”Aidossa suhteessa Jumalaan”

Tämä opetuskokonaisuus sisältää yhteensä kuusi erillistä opetusta. Opiskelumateriaalina on Preceptin kirja ”Aidossa suhteessa Jumalaan”. Opettajana toimii pastori Timo Aro-Heinilä

Äärettömän Rakkauden kohtaaminen

Oletko koskaan pohtinut, voiko sinulla olla Jumalan kanssa mielekäs ja todellinen suhde? Aito yhteys, joka toimisi päivittäisissä elämän olosuhteissa?
Tämä induktiiviseen menetelmään perustuva opetus antaa toivoa kaikille, jotka kaipaavat oppia tuntemaan Jumalaa ja elämään antoisassa suhteessa Hänen kanssaan. Raamatun tärkeä opetus on, että synti erottaa ihmisen Jumalasta. Mutta Raamatun kautta saat myös selvyyden siitä, miten suhde sinun ja Jumalan välillä palautuu. Saat entistä paremman käsityksen siitä, kuinka Jumalan rakkaus sai Hänet rakentamaan sillan taivaan ja maan erottavan kuilun yli, niin että voitte nauttia keskinäisestä yhteydestä iankaikkisesti.

Opetukset ovat ilmaisia. 5 € maksu kurssikirjasta.

Ilmoittautuminen timo.aro-heinila [at] uusitoivo.fi

 

Liity meihin sosiaalisessa mediassa