Toimivan avioliiton rakentaminen – web koulutus 7.9. alkaen

7.09.2020 alkaen & 18-20

”Toimivan avioliiton rakentaminen” – yhteensä 6 x raamattukoulutus webin kautta. Induktiivinen Zoom –verkkokurssi 7.-24.9.2020.
Ilmoittautuminen info@precept.fi ; ilmoittautujan nimi/nimet, sähköposti, postiosoite

”Mutta myös jokainen teistä rakastakoon vaimoaan niin kuin itseään, ja vaimon tulee kunnioittaa miestään.” (Ef.5:33)

Nykyään, kun perheen ja kodin määritelmiä on lavennettu ja kyseenalaistettu, aviomiehen ja vaimon keskinäisessä suhteessa on enemmän haastetta kuin koskaan. Jokainen meistä on joutunut kosketuksiin avioeron kanssa, ehkä ei suoranaisesti, mutta jollakin tapaa.

Haluamme antaa tukemme yhteiskunnan tärkeimmälle perusyksikölle – perheelle.

Toimivan avioliiton rakentaminen –kurssin tarkoitus on perehtyä yhdessä, mitä Jumala haluaa Sanassaan kertoa luomastaan miehen ja naisen välisestä liitosta ja sen tarkoituksesta. Hän on antanut Raamatussa ohjeet, joita noudattamalla perheet sukupolvesta toiseen voivat hyvin. Kuinka sitten pystymme noudattamaan Jumalan antamaa avioliittoa koskevaa suunnitelmaa nykymaailmassa?

Haluamme auttaa sinua ja puolisoasi perehtymään Jumalan suunnitelmaan induktiivisen Raamatun tutkimismenetelmän avulla; mitä Raamatussa sanotaan, mitä painotetaan – ja mitä siellä ei sanota. Mihin sitouduimme, kun sanoimme ”tahdon”? Haluamme samalla osoittaa, että Raamattu on sittenkin ajaton ohje toimivaan avioliittoon. Tehtäväkirjan lisätietoiskut auttavat meitä ymmärtämään alkukieltä ja kulttuuria; kun Herra Jumala teki ihmiselle ”avun”, minkä luonteisesta avusta Hän puhuu.

Suosittelemme, että osallistuisit kurssille puolisosi kanssa yhdessä. Emme kuitenkaan halua rajata ketään pois Raamatun Sanan ääreltä, joten emme kysy elämäntilanteestasi. Olet siis lämpimästi tervetullut osallistumaan yksin tai yhdessä.

Herra on voimallinen auttamaan meitä kaikkia tässä.

Zoom-webinaari

Koulutus pidetään webinaarina Zoom-yhteyden kautta. Tarvitset tietokoneen tai älykännykän. Mikäli tietokoneessa on web kamera ja mikrofoni, pystyt kommunikoimaan kurssin kouluttajan kanssa. Ilman mikrofonia kommunikointi onnistuu chatin välityksellä.

  1. Ilmoittaudu sähköpostilla info@precept.fi 2.9.2020 mennessä. Ilmoita myös osoitteesi.
  2. Saat muutamassa päivässä kurssikirjan postilla kotiisi
  3. Saat sähköpostiisi ohjeet Zoom-yhteydestä
  4. Koulutukset (6 x) ovat ma ja to iltaisin klo 18-20  seuraavasti:

Ma 7.9. 18.00-20.00 Johdanto, Jumalan suunnittelema avioliitto
To 10.9. 18.00-20.00 Aviomiehen rooli avioliitossa
Ma 14.9. 18.00-20.00 Vaimon rooli avioliitossa
To 17.9. 18.00-20.00 Viestintä avioliitossa
Ma 21.9. 18.00-20.00 Rakkaus avioliitossa
To 24.9. 18.00-20.00 Raha-asiat avioliitossa

Opetukseen ohjaavat: Ari ja Anne Kallio

Zoom -linkki lähetetään ilmoittautuneille ennen jokaista päivää. Kurssille ilmoittautuneille lähetetään postiosoitteeseen A5 –kokoinen 88 sivun tehtäväkirja. Hinta postitettuna a’10€.

 

Toimivan avioliiton rakentaminen

Liity meihin sosiaalisessa mediassa