Toimivan avioliiton rakentaminen – 6x zoom koulutus 15.2.2023 alkaen

15.2.2023 alkaen & 18-20

Ilmoittautuminen [email protected] ; ilmoittautujan nimi/nimet, sähköposti, postiosoite

“Mutta myös jokainen teistä rakastakoon vaimoaan niin kuin itseään, ja vaimon tulee kunnioittaa miestään.” (Ef.5:33)

Nykyään, kun perheen ja kodin määritelmiä on lavennettu ja kyseenalaistettu, aviomiehen ja vaimon keskinäisessä suhteessa on enemmän haastetta kuin koskaan. Jokainen meistä on joutunut kosketuksiin avioeron kanssa, ehkä ei suoranaisesti, mutta jollakin tapaa.

Toimivan avioliiton rakentaminen –kurssin tarkoitus on perehtyä yhdessä, mitä Jumala haluaa Sanassaan kertoa luomastaan miehen ja naisen välisestä liitosta ja sen tarkoituksesta. Hän on antanut Raamatussa ohjeet, joita noudattamalla perheet sukupolvesta toiseen voivat hyvin. Kuinka pystymme noudattamaan Jumalan antamaa avioliittoa koskevaa suunnitelmaa nykymaailmassa?

Haluamme antaa tukemme yhteiskunnan tärkeimmälle perusyksikölle – perheelle. Haluamme auttaa sinua ja puolisoasi perehtymään Jumalan suunnitelmaan avioliitosta induktiivisen Raamatun tutkimismenetelmän avulla; mitä Raamatussa sanotaan, mitä painotetaan – ja mitä siellä ei sanota. Mihin sitouduimme, kun sanoimme ”tahdon”? Tulet huomaamaan, että Raamatun opetus on sittenkin ajatonta toimivan rakkauden rakentamiseksi.

Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan yksin tai yhdessä.

Voit katsoa myös lyhyen esittelyvideon: https://youtu.be/ZnwmFR9Ff2k

——–
Zoom-webinaari

Koulutus pidetään webinaarina Zoom-yhteyden kautta. Tarvitset tietokoneen tai älykännykän. Mikäli tietokoneessa on web kamera ja mikrofoni, pystyt kommunikoimaan kurssin kouluttajan kanssa.

Kurssilla esiinnytään omilla kasvoilla ja etunimillä. Kurssi on interaktiivinen ja osallistumiseen rohkaiseva, mutta puhuminen on vapaaehtoista. Oman avioliittosi tilaa tai elämäntilannettasi ei tulla kysymään. Kuitenkin kaikki kurssilla kuultu henkilökohtainen asia on luottamuksellista. On toivottavaa, että osallistut jokaiseen opetuskertaan, sillä oppiminen ja oivaltaminen perustuu omien muistiinpanojen tekemiseen. Opetuksia ei nauhoiteta, eikä muutakaan aineistoa toimiteta jälkikäteen. Hyvissä ajoin ilmoittautumalla ja jättämällä kirjatilauksesi varmistat, että osallistumisohjeet ja kirjasi saapuvat ajoissa ennen kurssia.

  1. Ilmoittaudu sähköpostilla [email protected] 6.5.2022 mennessä.
  2. Tilaa kurssikirja erikseen täältä (11 €): https://precept.fi/kauppa/toimivan-avioliiton-rakentaminen/
  3. Saat muutamassa päivässä kurssikirjan postitse kotiisi. (Suositus on, että pariskunta tilaisi molemmille oman kurssikirjan.)
  4. Kurssista ei tule muita kustannuksia
  5. Saat sähköpostiisi ohjeet Zoom-yhteydestä
  6. Koulutukset (6 x) ovat keskiviikkoiltaisin klo 18-20  seuraavasti:

15.2. 18.00-20.00 Johdanto, Jumalan suunnittelema avioliitto
22.2. 18.00-20.00 Aviomiehen rooli avioliitossa
1.3. 18.00-20.00 Vaimon rooli avioliitossa
8.3. 18.00-20.00 Viestintä avioliitossa
15.3. 18.00-20.00 Rakkaus avioliitossa
22.3. 18.00-20.00 Raha-asiat avioliitossa

Opetukseen ohjaavat: Ari ja Anne Kallio

Zoom -linkki lähetetään ilmoittautuneille ennen jokaista päivää. Kurssikirjan verkkokaupasta tilanneille lähetetään postiosoitteeseen A5 –kokoinen 88 sivun tehtäväkirja. Hinta postitettuna a’11€. Kurssista ei tule muuta kustannusta.

 

Toimivan avioliiton rakentaminen

Liity meihin sosiaalisessa mediassa