Jeesus – tunnistatko Hänen kosketuksensa

23.11.2020 alkaen & 18-20

”Jeesus – tunnistatko Hänen kosketuksensa” – yhteensä 6 x raamattukoulutus webin (zoom) kautta.

Jeesuksen kosketus voi muuttaa kaiken!

Markuksen evankeliumin kuusi ensimmäistä lukua ovat täynnä kertomuksia Jeesuksen läheisyyteen hakeutuneista ihmisistä, jotka janosivat Hänen kosketustaan. Kerta toisensa jälkeen Jeesus kohtasi yhteiskunnan hylkäämät ja toivottomissa olosuhteissa eläneet ihmiset henkilökohtaisesti ja armollisesti.

Tämä on ensimmäinen Markuksen evankeliumiin perustuvasta koulutussarjasta ja käsittää evankeliumin luvut 1-6.

Kun lähdet tutkimusmatkalle Markuksen evankeliumiin, saat huomata mitä merkitsee henkilökohtainen Jeesuksen kohtaaminen ja Hänen kosketuksensa tunteminen.

———-

Koulutus pidetään webinaarina Zoom-yhteyden kautta. Tarvitset tietokoneen tai älykännykän. Mikäli tietokoneessa on web kamera ja mikrofoni, pystyt kommunikoimaan kurssin kouluttajan kanssa. Ilman mikrofonia kommunikointi onnistuu chatin välityksellä. Saat tarvittaessa tarkemmat ohjeet zoomin käytöstä ennen kurssin alkua.

(Kurssille voi osallistua ”aktiivisena opiskelijana” jolloin on hyvä huolehtia, että mikrofoni ym toimivat hyvin, tai passiivisena kuunteluopiskelijana, jolloin et tarvitse mikrofonia etkä web kameraa.)

MITEN KURSSILLE PÄÄSEE MUKAAN?
Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen info@precept.fi viimeistään 22.11.2020 sekä maksamalla kurssimaksu, 5 €, Preceptin tilille: FI43 6601 0010 4752 83. Käytä maksaessasi viitettä 1261. Saat ohjeet kurssista sähköpostiisi. Lisäksi saat ennen kurssin alkua sähköpostiisi oppikirjan pdf-tiedostona.

Huom! Mikäli haluat pdf:n lisäksi painetun kirjan, tilaa se täältä:   Jeesus – tunnistatko Hänen kosketuksensa
(Painetun kirjan postittaminen kotiin maksaa 10 €. Painetun kirjan toimittamisen viive on noin 1 vko mikä kannattaa huomioida kurssille ilmoittautuessa.)

AJANKOHTA: Koulutukset ovat maanantaisin ja torstaisin klo 18-20 yhteensä 6 x seuraavina päivinä:
23.11., 26.11., 30.11., 3.12., 7.12., 10.12.2020 

Kouluttajana toimii Veli-Pekka ja Minna Joki-Erkkilä. Opetus ja opetusmateriaali on suomeksi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan tähän tärkeään opetukseen!

Ilmoittautuminen info@precept.fi

Liity meihin sosiaalisessa mediassa