Kauppa

Toimivan avioliiton rakentaminen (sis. linkin opetusvideoon!)

10,00  sis alv 10%

Kestävän rakkauden rakennussuunnitelma

Perinteistä käsitystä perheestä ja kodista arvostellaan yhä enemmän, ja miehen ja vaimon suhde on haasteellisempi kuin koskaan aiemmin. Jopa jotkut kristitytkin ihmettelevät, onko avioliitosta enemmän vaivaa kuin hyötyä.

Näin ei kuitenkaan tarvitse olla. Jumalan tarkoittama avioliitto tekee meistä kokonaisia ja tuo elämäämme ilon ja uudenlaisen tarkoituksen. Tutkimme tässä opintosarjassa Jumalan suunnitelmaa avioliitosta tyydytystä tuovana, antoisana suhteena. Löydämme raamatullisen viisauden, jonka avulla voimme pyrkiä sopusointuun vaikeilla elämänalueilla, kuten raha-asioissa, viestinnässä ja kummankin puolison roolin kunnioittamisessa. Mutta ennen kaikkea löydämme kestävän rakkauden rakentamiseen tarvittavat periaatteet.

Voit tilata tuotteen tilauksen yhteydessä linkin video-opetukseen ”Toimivan avioliiton rakentaminen” joko mainitsemalla tästä tilauksen ”lisätietoa” -kentässä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@precept.fi. Tällöin saat sähköpostiisi kerran viikossa linkin opetusvideoon.

88 s.