Kirjat (hinnat sis. postimaksun)

Näytetään tulokset 1–16 / 18

 • Aidossa suhteessa Jumalaan

  Oletko koskaan pohtinut, voiko sinulla olla Jumalan kanssa mielekäs ja todellinen suhde? Aito yhteys, joka toimisi päivittäisissä elämän olosuhteissa? Raamatun tärkeä opetus on, että synti erottaa ihmisen Jumalasta. Mutta Raamatun kautta saat myös selvyyden siitä, miten suhde sinun ja Jumalan välillä palautuu.
  10,00  KAUPPAAN >
 • Herra opeta minua tutkimaan Raamattua 28 päivässä

  Arvostettu Raamatun opettaja Kay Arthur opastaa sinua askel askeleelta tässä vuorovaikutteisessa oppaassa ja vie sinut mielenkiin toiseen Raamatun induktiivisen tutkimisen maailmaan, jossa. . . • tutkit Raamattua kirja kerrallaan ja samalla ymmärrät lukemaasi • havainnoit avainsanat ja käsitteet • saat selville raamatunkohtien pääasiat • löydät Jumalan tarkoituksen elämääsi • sovellat Hänen periaatteitaan kaikilla elämänalueillasi • voit yhdessä psalmistin kanssa sanoa: ”….sillä sinä neuvot minua”
  13,00  KAUPPAAN >
 • Herra paranna haavani (2. uudistettu painos)

  On olemassa paikka, jossa voit löytää pelastuksen joka tilanteessa, hoidon kaikkiin haavoihisi. Jumala haluaa olla turvapaikkasi. Hän rakastaa sinua. Hänen tahtonsa on, että eheydyt. Hän tarjoaa sinulle paranemista syvimmistäkin haavoistasi. Tämän kirjan sanoma on: Jumala voi muuttaa murheesi iloksi. Katso miten Hän sen tekee Kay Arthurin opastaessa sinut paranemisen lähteelle - Jumalan Sanaan. Toinen, uudistettu painos 2019
  17,00  KAUPPAAN >
 • Herra, tahdon tuntea sinut – tutkimusmatka Jumalan tuntemiseen

  Se, ettemme tunne Jumalaa – kuka Hän on ja miten Hän toimii – johtaa monenlaiseen hämmennykseen ja kipuun elämässämme. HERRA, tahdon tuntea Sinut -kirja tulee muuttamaan tämän. Kun tunnet Jumalan paremmin opiskelemalla Hänen nimiänsä, kuten Luoja, Parantaja, Suojelija, Varustaja, saat voiman pysyä vahvana. Koetuksissa huomaat olevasi kestävä, saat lohdutuksen kivussasi ja sielusi syvimmät tarpeet tulevat täytetyiksi. Vaelluksesi Jumalan kanssa muuttuu täysin.
   
  17,00  KAUPPAAN >
 • Jeesus – kuuletko Hänen äänensä?

  Jeesus puhui elämän ja totuuden sanoja. Kuinka tarkalla korvalla kuuntelet?

  Maallisen palvelutehtävänsä aikana Jeesus oli tekemisissä kaikenlaisten ihmisten kanssa. Jokainen Jeesuksen kohtaama ihminen joutui valinnan eteen. Ihminen joko uskoi Hänen sanaansa, mikä johti iankaikkiseen, yltäkylläiseen elämään. Tai sitten hän vastusti totuutta ja menetti kaiken, millä oli todellista merkitystä.

  Sama valinta on sinunkin edessäsi tänään.

   
  10,00  KAUPPAAN >
 • Jeesus – tunnistatko Hänen kosketuksensa

  Jeesuksen kosketus voi muuttaa kaiken! Markuksen evankeliumin kuusi ensimmäistä lukua ovat täynnä kertomuksia Jeesuksen läheisyyteen hakeutuneista ihmisistä, jotka janosivat Vapahtajan kosketusta. Kerta toisensa jälkeen Jeesus kohtasi yhteiskunnan hylkäämät ja toivottomissa olosuhteissa eläneet ihmiset henkilökohtaisesti ja armollisesti.
  10,00  KAUPPAAN >
 • Jumalan ihmeellinen luomakunta

  Lapsille soveltuva induktiivinen tutkimusmenetelmä Raamatun tutkiminen on tosi kivaa! Ota itse selvää -induktiivinen Raamatun tutkimusmenetelmä lapsille opettaa jännittävällä tavalla, miten voit itse ottaa selvää Raamatusta! Sarja opettaa käytännönläheisesti Raamatun perustutkimusmenetelmän, jota lapsi voi soveltaa Jumalan Sanan tutkimiseen.
  13,00  KAUPPAAN >
 • Lapsista Jumalan sankareita

  Tule Maxin, Mintun, Samin ja lopun Suomen joukkueen mukaan kesäurheiluleirille! Harjoitellessasi eri lajeja ja ja kilpaillessasi kulta -, hopea- ja pronssimitaleista tutustut samalla Paavalin kirjeeseen, jossa hän rohkaisee ja ohjaa nuorta Timoteusta elämää muuttavalla tavalla. Sopii hyvin niin pyhäkouluun ja raamiskerhoon kuin itsenäiseen opiskeluun.
  17,00  KAUPPAAN >
 • Mistä tiedät, että Jumala on isäsi?

  Tämä valaiseva opas johtaa sinut varmuuteen, rauhaan ja iloon, koska tiedät varmasti, että Jumala on Isäsi ja taivas kotisi.
  10,00  KAUPPAAN >
 • Mita Raamattu sanoo seksistä?

  Tämä suorapuheinen opas auttaa punnitsemaan aikamme kulttuurin sanomaa Jumalan sanan totuutta vasten. Ottaessasi selvää Suunnittelijan alkuperäisestä tarkoituksesta seksille saat hyödyllistä tietoa ohjaamaan päivittäisiä valintojasi.
  10,00  KAUPPAAN >
 • Miten rukoilet tehokkaasti?

  Löydät avaimet tehokkaaseen rukoukseen tästä mukaansatempaavasta kirjasta, jossa tutkitaan Jumalan odotuksia sinua kohtaan ja Raamatun rukousta koskevia lupauksia. Tarkastelemalla yksityiskohtaisesti Isä meidän -rukousta ja muita esimerkkejä Raamatun rukouksista löydät mallin keskusteluun Jumalan kanssa. Opit myös rukouksen keskeiset periaatteet ja ymmärrät syvemmin, miten rukous voi viedä sinut lähemmäksi Jumalan sydäntä.  
  10,00  KAUPPAAN >
 • Paavalin kirje Titukselle

  Miten pystyn kehittämään luonnettani ja moraaliani yhteiskunnassa, joka on kadottanut kunnioituksen Jumalaa kohtaan?
  10,00  KAUPPAAN >
 • Sanoista tekoihin

  Tässä oppaassa tarkastellaan Efesolaiskirjeen tärkeiden kohtien pohjalta asioita, joiden tulisi olla etusijalla kristityn elämässä. Näitä keskeisiä asioita ovat yhteys, aitous, pyhyys, anteeksianto ja varaukseton rakkaus. Kun opit, mitä Jumala sanoo aidon uskovan vaelluksesta, saat haasteen pyrkiä kypsyyteen, Kristuksen kaltaisuuteen ja rauhaan – toisin sanoen elämään, joka vastaa puheitasi.
  10,00  KAUPPAAN >
 • Selviydy vaikeista ajoista voittajana

  Tämän kuuden viikon oppaan avulla pääset tutkimaan, mitä Raamattu sanoo kärsimyksestä ja miksi Jumala sallii sen. Monia koetuksia läpikäyneiden ihmisten kertomuksista saat selville, mistä ilo löytyy silloinkin, kun elämä näyttää epäreilulta. Opit, miten suhtautua menetyksiin ja kirkastaa Jumalaa kivunkin keskellä. Niin löydät myös rauhan, joka tulee luottamuksesta Häneen, jonka voima on täydellinen heikkoudessa.
  10,00  KAUPPAAN >
 • Toimivan avioliiton rakentaminen

  Kestävän rakkauden rakennussuunnitelma Jumalan tarkoittama avioliitto tekee meistä kokonaisia ja tuo elämäämme ilon ja uudenlaisen tarkoituksen. Tutkimme tässä opintosarjassa Jumalan suunnitelmaa avioliitosta tyydytystä tuovana, antoisana suhteena.
  10,00  KAUPPAAN >